| SAHABAT |

Sunday, January 16, 2011

http://www.emocutez.comBody Piercing!!

okay semalam aku keluar berjalan jalan dengan Arm and Loq..sangat tension..asyik bergaduh dengan encik Balak jer..selalu macam tu..then yang sedih sangat my Melly got bump again..kali ini lebih teruk..sangat teruk..(T_T)..kenapa perlu bergaduh kalau bersama..??kenapa perlu bertengkak kalau bercinta..??kenapa perlu menangis kalau sayang..??yer ar kata mereka untunglah ada orang sayang..untung tak untung juga lar kan kalau selalu dan asyik bergaduh jer kerjanya..perlu ker dalam bercinta dan berkasih sayang wujud ugut mengugut..yup memang aku buat silap sebab sering mengungkit..cakap siapa tak pernah mengungkit dengan gf/bf korang..??tipu kalau cakap tak pernah cuba ingat balik..aku mengungkit sebab aku sakit hati sebab apa encik Balak pernah buat dekat aku..jiwa perempuan mana yang tahan..kalau ada pun paling the gurls sure menangis..hahaha..tapi aku susah sikit nak menangis..itu masalah nya..thank God Arm call me and ajak keluar teman Loq buat piercing dalam hati aku berkata "tindik mmm aku dah lama nak tindik" time dekat perlis nak buat tapi tak tau dekat mana ada orang buat macam tu penat aku cari dengan encik Balak..aku pun cakap okay jom..tak kisah..then jalan jalan di Bukit Bintang kitorang naik Boboy Arm then park dekat Titiwangsa and naik Monorail..sampai di Bukit Bintang jumpa kawan Loq and jumpa my adek kesayangan..then makan makan before piercing because nanti nak kena berpantang..kuikuikuikui..dah macam pantang bersalin pulak..hahhah..tapi cuma seminggu jer tak boleh makan makanan yang gatal gatal..like seafood telur kekacang and so what ever..hahahaha..lepas makan kitorang pergi tempat yang sepatutnya di Sg.Wang teka lar kat mana..??yup betul body piercing lar...muhahahaha..sayang korang..sampai jer kat sana jantung kitorang dah dup dap dup dap..dah macam orang baru lepas berlari berbatu batu..takut dyer macam nak pergi berperang jer..Loq buat dulu dyer buat dekat mulut..cuak giler tengok..then dyer terketar ketar sebab Loq memang takut dengan jarum..aku jadi macam takut pulak nak buat lepas apa yang jadi dekat Loq..so dalam kepala dok fikir nak buat or tak nak..then aku decide buat..and aku buat..teka lar aku buat dekat mana??aku buat dekat kening..hahah..TEEHA aku buat jugak dekat kening..yea..finally aku suka sangat..tak sakit pon..aku punya takut sampai aku peluk Arm kuat kuat..firts memang cuak..hahaha..lepas tu dah tak sakit dah..just bengkak kejap jer..suka suka..finally dapat buat..yeaaa..!!nanti aku update gambar aku  and Melly yang sakit..love u alls..


okay tak wei..hahaha..macam aper jer pic ni..

2 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

haha , akhirnyaaaaa. nak wat gakk . kat hidungg . lehh ? ta nampak pon wat kat kening

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ada lar..tak pasan erk..adeh..