| SAHABAT |

Thursday, December 23, 2010

SKULLCANDY!!


aaaaaarggghhh!!! kenapa aku menjerit ni lak an..sebab aku nak beli headphone..aku dok mencari cari mana yang cantik and selesa..sekali aku belek punya belek dekat pakcik google..see apa yang aku dapat??

ini sangat memikat hati..
oren putih comel giler..
ini paling aku minat..

smart giler weei..kalau barang dah semart macam ni harga dyer pon mesti cemart giler an..amek kau beratus baru boleh beli natang ni..nak nak nak nak..tapi hari itu aku nengok dekat kedai member aku p stail lain sikit harga baru rm 59.90 tapi cikai sikitnyer ar..then bayangkan menda yang ckai pon dah macam tu harga dia..bayangkan yang cemart macam ni an..
nak tak per kumpul duit nak beli nak beli..

0 BISING BISING: