| SAHABAT |

Wednesday, December 22, 2010

pisang goreng.. goreng pisang..

haha..xtually natang ni untuk semalam tapi tak sempat nak post semalam..
al-kisahnya bermula seorang budak perempuan yang comel dan cute iaitu aku..wah gitu perasan jap..hahaha..sesudahnya aku balik pulang dari kerja tetibe lak tekak ni teringin nak makan pisang goreng so aku pon bawa kuda LC abang aku terus ke kedai makcik pisang goreng aku pon dengan tak sabarnya nak ke sana..dah nampak dah payung kedai tu terus jer then aku pun duduk lar belakang kereta hitam yang besar..ko tau dia bagi signal kiri tapi masuk parking kanan..bodoh an..
nasib baek aku tak tercalar terus..dia langgar aku nya kuda LC dengan kaki aku..adoi..sakit tau..bodoh nyer pompuan..adeh..lenkali bagi signal kiri masuk lar kanan lagi..nasib baek ko tak undur ke belakang..sengal ubi..tapi niat ku nak pisang goreng tetap menebal..and makin menebal..hahahaha..sesudah jer at kedai tu aku terus cakap kat akak tu kak pisang goreng seringgit..perghh ..dapat pun makan..sedap oit..aku makan sambil balik bawa motor..hahahahha..puas giler..


bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian.. :)



p/s:MELLYdahsihat..

0 BISING BISING: