| SAHABAT |

Sunday, December 05, 2010

Over Time!

ok hari sabtu lepas (4/12/2010) aku and my office-mate ALONG kitorang kena wat OT dengan abg Paan..adoi aku ingat kena buat apa rupanya kena jadi camera assits.. bapak jauh dengan apa yang kitorang belajar..macam tak ada kena mngena jer..but keje tu seronok..pegang camera beribu2 ringgit..takut gak mula mula..janggal giler..yer ar takut jatuh then rosak..duit piti aku ku pon blom tentu mampu nak bayar harga repair dyer..adeh..

so time hari tu kitorang kena jadi camera assits untuk program bersama artis dekat Gallery Finas..so artis yang datang Fida Mohd and Rusdy Ramly..



fida..

Rusdi Ramly

0 BISING BISING: