| SAHABAT |

Monday, December 13, 2010

muka aku macam artis?? owh tidak!

wah sangat release tension aku..happy giler..yyyuuhuu..berjalan jalan di sekitar Wangsa Walk ..
then nengok citer Hantu Kak Limah Balik Rumah..best giler..sumpah kelakar..hahaha..pecah perut kowt gelak tadi..ahakxxxx..so nak citer time dalam panggung..aku duduk sebelah kanan sorang makcik ni and family dia and sebelah kiri budak perempuan mana entah tapi comel macam Mia Sarah..aku nak citer pasal makcik ni...dia tersangat baik..sifat keibuan dia sangat menyerlah..first dyer duduk dia tegur aku..

makcik : nanti hantu kak limah keluar ikut sini..
aku : hahahha..mana ada..(gelak ikhlas tau)
makcik : sorang jer ker..??
aku : aah..baru balik kejer terus datang sini..
makcik : owh rajinnya..bosan balik rumah awal awal yer..
aku : aah lagipun kat rumah tak ada orang..tu yang datang sini..
makcik : bagusnya..tak payah nak depends /bergantung dekat orang lain..nanti kita dah tunggu/janji tak jadi kita yang sakit..baik pergi sendiri..luangkan masa untuk diri sendiri..
(then dia citer pasal anak angkat dia yang perangai macam aku)
aku : betul tu cik..baik pergi sorang sama jer macam pergi dengan orang lain..
sama gelak and hayati movie bersama..

yang tak boleh lupa waktu aku tengah sembang makcik tu sempat mencelah and cakap..

makcik : muka awak ni macam Ieda Nerina waktu dia muda muda dulu..sebab makcik dulu sama sama modelling dengan dia..(patut lar aku nengok makcik ni still cantik)
aku : terdiam tak kata apa apa..just cakap haa? mana ada..adeh..
balik tu aku cium tangan makcik tu..hehhe..berkat kecantikan..haha..gurau jer..but mang aku cium tangan dia..mana tau leh jadi menantu..heheh..

wei korang muka aku macam Ieda Nerina ker??



ni ak tak tau zaman bila punya gambar..sama ke wei..?? o_0


p/s : teeha kalau nak release tension baik pergi shopping or something yang happy.. :)
aku dah cuba ko bila lagi..

4 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

fuyooo , artissss

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

best eyh cete 2..nk tgok jugak..sentap lah ko x bwk ak..sobsob..
ko mcm artis..ceh..pergi la blakon ng awal..hahaha..

amar monster said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

argh ieda nerina lagi lawa hahha

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

teeha : tu ar..terkezut ak dgr time tu..bkn terkjut ngan hantu kak limah tapi terkezut dgn knyataan makcik tu..


fie : best gler do..dr awal smpi akhir ak dok glak jer..hahaha..

arm : ko tau xper..bak kata makcik tu ak ni mka waktu dyer mudo2 dlu..makcik tu modelling gak sama nan ida nerina..