| SAHABAT |

Thursday, December 23, 2010

http://www.emocutez.comheadphone!!!!

yeaaa..finally dapat pon apa yang aku nak..yes u are right dear..hahaha..dah tjuk entri aku pon dah pasal headphone..of cos lar..aku dah beli..hhahahaha..suka giler..but not skullcandy :'( ..
adeh..skullcandy yang aku nak tak ada sumer nyer yang jenis nipis nipis tak mau lar saya..adeh..kesian an..habis jer balik kerja aku call adek kesayangan aku..

adek jom teman akak gi lowyat..
akak nak wat per at sana..??
akak nak cari barang sikit..
ok adek follow jer..kol brape??
good lepas akak balik kerja akak amek kau..
kol brape??
kol 5 akak abis kerja so dalam kol 6 sampai ar..
ok..

sampai jer jam tepat kol 5 aku pon chow..jumpa MELLY start enjin..bagi panas dulu then terus gerak..nasib bek tak jem..kalau tak kol brape ar sampai..sampai jer rumah dyer dalam 5.30 petang aku pon amek adek aku..then terus gerak gi lowyat..punya penat aku dok pusing pusing banyak kedai aku kuar masuk siap adek aku dah buat muka kepenatan lastly baru jumpa apa yang aku nak..tapi bukan skullcandy..MIXSTYLE punya..not bad an..harga pon laggi not bad..hahahaha..murahnyer aku dapat..suka giler..ahakxxx..habis jer jejalan dekat lowyat aku gi lak TIME SQUARE teman adek aku..tension katanya..bese lar budak budak bila putus cinta macam tu lar..habiss adek aku lepas tension perut kitorang pon dah berkeconrong lagu irama dandut..aku pon ajak lepak wangsa maju makan then shisha..hahaha..bapak best giler..ahakxxx..and sempat lagi beli FIPPER baru setelah FIPPER lama aku dah kehausan tapaknya..hahaha..lagi suka..shopping sakan aku..ahakxxx..
ni FIPPER aku yang lama..yang dah kehausan tu..
yang baru aku tak update lg..nanti aku masukkan kei..
c(:
amacam comel tak..huhuhu..murah jer..nanti dah masyuk baru aku beli skullcandy or WeSC..



p/s : sayasayangawak..

4 BISING BISING:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

pink? teeha

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahahah..nak wat mcm mner..ahakxx..
dah berjangkit nan pradit..hahaha..ada warna purple teeha..murah jer..t dtg kl kita bli kei..

amar monster said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

jum2 aku nnt nk kuar gak jejln haha

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahaha..bkan teeha ni yg dtg nnt..member ak yg len..adeh..
ahakxxxx..