| SAHABAT |

Friday, December 03, 2010

CARI KETENANGAN

ok entry ni aku buat sebab aku buka youtube then ternampak short video pasal Achik(SPIN) so tergerak nak wat something yang aku boleh share nan korang sumer..lagipun aku sangat minat Achik (SPIN) dengan Nana..
sangat secocok bila dorang berdua duet.. aku cakap macam ni sebab arwah(Achik) dah meninggal (25.April.2010)..
sebab memang aku minat dengan dia..

so ni ada satu lagu baru diorang dua CARI KETENANGAN



Bila bersendiri
Selalu dibayangi cerita yang lalu
Pabila hatiku
Cari ketenangan

Apa yang terjadi
Itu semua lumrah hidup di dunia
Kadang bergembira
Kadang terseksa

Mengapa masih begini
Sukar untuk dilupakan
Jiwa semakin terganggu
Dan terseksa

Chorus
Haruskah aku
Bermain dengan perasaan yang terluka
Adakah ku masih cinta
Atau pun hanya merindu

Walau ku tahu
Kita sudah tidak bersatu hati lagi
Mungkin ini akibatnya
Cinta pertama buatku

Bila bersendiri
Selalu dibayangi cerita yang lalu
Pabila hatiku
Cari ketenangan

Cari ketenangan
Cari ketenangan
Cari ketenangan


3 BISING BISING:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Anda menyelesaikan beberapa poin di sana. Saya melakukan pencarian dengan tema dan menemukan sebagian besar orang akan memiliki pendapat yang sama dengan blog Anda.

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

weh ko eja x btol la tjok entri tue..mcari ketengangan...tegang o tenang...wakakakakkkkk....haaaa...pkir +..tampo kg..kakakakka

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahaha..xper time tulis ni ak ngah tegang kot..
hahaha..
thaakx nsib bek ko prasan..
ahakxxxxx..