| SAHABAT |

Thursday, December 02, 2010

adil ker??



ok aku baca statement kau " aku gembira tengok engkau bahagia" then gembirakah aku tengok engkau berduka.. so please #%^* please jangan nak buat ayat macam tu..lupakan semuanya.. buat apa nak tunggu pada yang tak pasti.. aku tau kengkawan kau pun tak suka $#^..so jangan nak jadi bodoh tunggu $#^.. tak suka bila orang cakap "no body is perfect" then macam tak pernah cakap..adoi..




p/s : i still miss you.. FULL STOP!

0 BISING BISING: