| SAHABAT |

Friday, November 19, 2010

SIUT!!

nasib baek aku tengok ko nyer account kalau tak sampai mati pun aku tak tahu..
ko memang siut lar..
owh bleh lak ko cakap kalau dia tak ada couple ko nak couple nan dye..
FUCK lar!!!!
nak sangat pergi lar..
aku tahu memang dari mula lagi..
patut lar ko men IM nan aku macam nak tak nak jer..
ko memang @#$%^&*(!!

and one.more.thing kenapa aku mesti tahu account FB kau..semak tau tak..
siut jer lar..
aku nak lupakan korang dua..
owh please give me the strength to go through all this ya ALLAH..
i've give up..

2 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

mcm tahu jeee

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

memang teeha tahu saper dyer..
sakit gler ni teeha..