| SAHABAT |

Monday, November 29, 2010

FIRST DAY..

ok hari ini adalah hari pertama aku praktikal..
sangat bosan sebab tak ada kerja yang boleh buat..
hanya duduk dan kadang kadang jer kena panggil kalau kena hantar barang and amik barang.. maybe after this week baru kitorang boleh dapat kerja yang sepatutnya.. so relax relax dulu and kenal kenal dengan diorang semua.. kami sangat famous sekejap coz kitorang tiga orang jer yang praktikal kat sini (maybe).. sorang lagi budak dari poli PD..

so nak cerita pengalamn hari pertama?? tak banyak sangat coz masih baru.. kitorang di bawa berjalan jalan dan di kenalkan dengan semua staff dalam unit kitorang and uni unit lain.. semuanya sporting fun and gila gila.. bos sangat baik orangnya.. manis jer orangnya.. dapat makan free.. huhuhu tu main topic dia MAKAN FREE!!..huhhuhu.. and tadi ada program KAMILAH BINTANG dari ASTRO (kalau tak silap tajuk dia) diorang buat rakaman dekat situ.. so bak kata abg Ery maybe RAJA LAWAK yg ke berapa aku pun tak tahu akan buat dekat situ juga.. so boleh jumpa JOZZAN.. wah sangat teruja.. hahahhaa.. tadi pun dah jumpa beberapa artis tapi tak tahu nama kenal muka jer.. ok tak teruja pun.. hahahha.. bila boleh jumpa Awal Ashaari ni sangat minat dia..




p/s : sangat penat tanpa buat apa apa

3 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

alaaaa . asyuk laa jumpa artis . kem salam kat zizan ehh . eleh , awal konon . ta dapat laaa

amar monster said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

benci kaw jumpe dia..nk juga

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

teeha : nanti maybe tahun depan baru dapt jumpa dia...hahah.. beres.. tak da hal punya..

arm : hahah..nak meh ar dtg sni..tarak hal punya..