| SAHABAT |

Thursday, November 18, 2010

Carl's Jr


ok ari tu latest cerita ak ada sebut pasal nak makan burger dekat Carl's Jr an.. so ari aku saja lar buka dekat pakcik GOOGLE nak nengok apa yang patut..then terjumpa pix ni..

comel kan logo dyer.. :)

ni cara pembungkus di Malaysia..

kat tempat kita diorang tak bungkus Super Star macam ni..tempat kita tak pakai warna hitam..just White..

tipu sangat lar..korang boleh ker nak makan banyak macam ni..kalau tanya aku..sure tak boleh..hehehe..


p/s : pergh tak sabar dah nak balik makan ni semua..lapar lapar lapar..

3 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

xlawo la wrap beger cm2..hahhaa...

SuperSaia Amar said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

weyh aku pon mahu gak.....

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

fieza : yup mang pon..at MALAYSIA wrna putih jer..then leh bkk at tngh..then makan pergh cedap dow..huhu..

arm : jom ar..yang ak tau ada at pavi and the mall..jom jom..tak sabar ni nak makan..manyak manyak..