| SAHABAT |

Sunday, November 14, 2010

BOSAN!!



ok bila sebut pasal Lagenda Budak Setan sure yang girl dah terbayang nak lelaki macam Kasha..yang boy dah tentu nak girl macam Ayu..kalau tanya aku???of cos aku nak macam Kasha..dah lar setia habis creative romantic giler lak tu..part yang aku paling paling suka since Kasya maen basketball dye still pegang tangan Ayu..what ever dye buat mesti sebab Ayu..but now susah nak cari lelaki yang macam tu..kalau nak ngorat sure dalam phone..ayat yang biasa dengar "Hi, nak kenal boleh?" what the lapuk ayat..huh..ayat yang tak biasa dengar "Saya nak kenal dengan awak dan saya nak bercinta dengan awak after nikah..sudi tak awak nak berkenalan dengan saya??" kan best baru lelaki nama dye..adeh..hantar bunga or teddy bear ker tak pun chocalate yang murah murah pun tak apa macam chocalate caburry yang RM0.20 tu pun ok..kitorang ni tak lah kebulur lapar sangat nak makan.. tapi just nak tengok kesungguhan korang nak ngorat kitorang..ni tak dah lar curi curi amek no ph then boleh lak time nak ngorat tak cukup kredit dengan selamba tanpa segan dan silu korang suruh kitorang call balik..what the useless boy..macam ni ker nak suruh kitorang yang girl ni percaya yang korang boleh tanggung kitorang suatu hari nanti..tak usah bermimpi lar..then satu lagi, kalau korang nak kitorang ikut cara korang ikut nasihat korang please lar tunjuk yang korang pun tak buat perkara yang sama..ni tak macam ketam nak ajar anak dyer berjalan..sendiri tak lurus ada hati nak nasihat orang..what the sengal..so beringat lar girl sekarang tak macam dulu lurus bendul..ikut jer apa lelaki kata..ye lar sayang katakan..yup memang perempuan sekarang banyak yang bermata duitan sebab lelaki sekarang banyak yang menganggur then suka nak habiskan duit kitorang untuk kepentingan korang, nak hisap rokok pun kitorang kena belikan adoi susah lar macam ni..ni nama nak tanggung kitorang..pikir dua tiga kali gak lar..so girls yang dekat luar tu before nak cari lelaki or balak or suami cari lar yang poket dye berisi $$$..jangan yang berisi kertas kosong jer dan please please jangan cari lelaki yang hobinya tanam tebu di bibir..ayat dorang memang berapi..tapi satu pun tak boleh pakai..so untuk masa hadapan tak apa kalau kita bermata duitan sikit asalkan kita dan anak anak bahagia..


p/s : apa da orang nak wish pon dah kira baik lar..buat habis kredit aku jer call ko..cakap kat mak ko tak risau aku tak nak pun dekat kau..aku ada baby_pendek..FAHAM!!!

4 BISING BISING:

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

wah2..pnas nmpk..hahaa..tp mmg pon..ak tgok kn yg ak knl...kalo ak hulur skali due..kemaen lg tros nk ak hulur je..mongok btol...heh

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

btol3..drng mang mngok gler..sengal lak tu..nyirap jer..wat ar mcm cter korean tu..romantik gler..tak pon macam orang france..sampi tau romantik..

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hahaa..korean lah..sweet je...wuwuww..like2!...

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

btol3..korean ar best..dah ar comel..meletop lak tu..auwwww!!