| SAHABAT |

Sunday, November 28, 2010

B.O.D.O.H

terasa sangat bodoh bila nak gaduh gaduh dalam FACEBOOK yang tak tau cerita tetiba masuk sama..adoi..

sangat mementingkan diri sendiri.. kenapa dulu kau nak sangat duduk dengan aku haa?? sebab kepentingan kau sendirikan?? sebab kau boleh jumpa diakan?? now dah tak ada apa apa then tak adalah kepentingan tu..sangat MENJUAL IKAN!!.. pergh puas gila.. so tak payah nak innocent sangat.. tak ada siapa kesian.. *kecuali orang yang tak tahu cerita dari mula akan nampak diri anda sangat innocent.. "aku tak boleh hidup kalau tak ada kau, kau kawan aku paling baik" perghh bapak geli la dengar.. tak terharu pun.. kalau sakit sorry lar aku memang tak pandai nak jaga hati dan perasaan orang.. not like YOU!!.. sangat tak pandai berTERIMA KASIH punya manusia..

terus rosak mood aku nak L. I at situ..adoi sangat tak berTERIMA KASIH lar kau ni.. dah banyak kali kena pun boleh buat bodoh.. adoi sangat tebal..


*jangan nak dengar sebelah pihak sahaja!


6 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

woahhhh , rilekkkk

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ok ngah sabar..leh lak sepupu dyer nk msuk cmpor..dyer tak tau cter dr awal bleh ar.. xper ak rilexs.. astargfirullah hal azim.. mengucap banyak2 dari memaki banyakkan dosa jer..

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

bdohh . cipapppp kn diaa

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

agak lar.. sangat sakit kot dye..

amar monster said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

yeah bebeh u go now..
ilike????
hahhahaha bebeh rock da berapi i like jugee...

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

menda ko mencarut ni arm..
ahakxxxx..
i likkkeee..
huhuhu,..