| SAHABAT |

Tuesday, November 09, 2010

BIRTHDAY??

ok today was his birthday...so rasa macam nak nyanyikan lagu dekat dia..but guess what??
ok ak call dyer nak wish happy birthday tapi macam tak jadi jer..baru nak nyanyi "Happy Birthday.." dia boleh cakap ok bye .. pergh terus tak jadi nak nyanyi.. maybe time tu dia tak dengar kot aku nak nyanyi coz slow sangat time tu.. yer ar malu nak nyanyi..tapi macam kecewa gak ada..
aku tau dia balik bukan sebab nak celebrate bufday dia nan ak..tapi dengan member member dye..dye tak excited langsung kot..whatever lar ak malas nak fikir banyak..


"HAPPY BIRTHDAY BABYPENDEK"

0 BISING BISING: