| SAHABAT |

Saturday, October 16, 2010

SLUT!!!

kenapa..samapi hati dia kata aku tipu..aku tak tipu..
aku tau ko tak kan percaya apa yang aku cakap..
ok.. aku cakap belit..
sorry if aku wat kau rasa aku macam tu..
mungkin aku tak sedar aku cakap belit..thankx a lot coz sedar an aku..

tapi malam ni cukup sakit buat kita..
anniversarry kita bulan ni memang teruk.
bukan ini hadiah yang aku nak bagi at kau..
tak sangka plak kita akan gaduh macam ni..
aku rindu kau..dah 5 hari kita tak jumpa and berborak..
message pon kadang kadang jer..ok line CELCOME memang bodoh at PERLIS ni..
lagipon kau busy aku pon busy..yer ar final exam juz around the coner..aku tak study paper pon lg ni..cuak babe..

tapi sumpah aku rindu kau..aku rindu sangat sampai aku jadi tak nak jumpa kau..
mmmmm..confused jap..
entah lar babe aku tak tau nak cakap apa nan kau..
aku takut nak cakap nan kau..takut kau terluka lagi..takut ko fikir aku tipu kau..
sorry lar aku mang tak pandai cakap nak tapis tapis..


p/s: 16032010 anniversarry kami chubbyandpendek..

0 BISING BISING: