| SAHABAT |

Saturday, October 09, 2010

kenapa dengan aku??

aaarrggghhh!! mengarut ini semua.. kenapa mesti aku rasa rindu pada dia..mampukah aku nak hilangkan rasa rindu itu kepada dia..kenapa dan sebab apa rasa itu masih ada??bencinya ada perasaan macam ni..

ok itu sebulan yang lepas..now aku dah ada baby_pendek..and kami bahagia..and baby_pendek if kau baca blog aku yang cantik ni aku just nak bagi tahu yang aku cinta kau ketat ketat erat erat kuat kuat gila gila..no body can take you far away from me..ok dear??

so listen laki laki di luar..aku dah berpunya itu jer nak bagi tahu..
sekian ..hahahah...sengal jer statement macam ni..ahakxxxx..

p/s : iloveyoumamasayang..

0 BISING BISING: