| SAHABAT |

Saturday, August 21, 2010

take time..



---------------------------------------------------------------------------------------

mom i love you miss you need you
where you have been mom..
ilysfm
---------------------------------------------------------------------------------------
papa imissyousomuch
-------------------------------------------------------------------

menangis tiada guna kalau aku hanya mendiamkan diri..so better i think out of box..what should i do today..cos like our plan tak jadi..semua macam tak ada mood jer..haizz..baru dapat massage kereta dah habis..see what i'm feel is true..bosan..bosan tahap gaban..arrrrrgghhhhhh!!!!!!!!!!mengucap didie..bulan puasa ni banyak dugaaan dia..sabar je lar..mengeluh???shitt mana ada aku mengeluh..bosan lar..ye aku tau ko dah susah payah made a call tapi still hampa jawapan dia..tapi tak salahkan mengeluh..nak berbuka puasa dengan ko memang tak ada dalam diary nampaknya..may be after grad belum tentu dapat..how pity me..teeha may be kita senasib..

0 BISING BISING: