| SAHABAT |

Wednesday, August 25, 2010

sangat sayang awak..

b i'm sorry coz buat b sakit hati semalam..
orang tau b sakit sangat dengan kata kata orang..
i'm sorry b..

semalam gaduh lagi sebab aku tak puas hati dengan perangai dia..
tapi dia kalau tak puas hati dengan aku dia tak pernah nak buat sampai aku sakit..
jaaahhat an aku..kesian dia..kami hampir putus kowt semalam tapi aku cuba tak nak berpisah..aku cuba untuk kawal emosi..orang tau b dah banyak berubah sebab orang..orang minta maaf b..orang sayang b sangat..i love you so much dear..orang just nak b..tak nak orang lain..biar la apa orang nak kata..orang tetap nak b..biar laaa janji2 orang dengan ex ex orang..orang tetap dengan b..
only you in my heart now n ever..

UPDATE!
09/06/12
tu time hangat bercinta now tak ada dah..dye tak pernah buat aku sakit..ooppss sorry bukan sebab time bercinta aku backing dye..never..memang dye selalu buat aku menderita..before ni aku tak pernah menyesal kawan nan sesiapa tapi kau adalah orang kedua selalin ex roomate aku dulu yang dari kelantan tu..please laa..perangai korang dua memang sama tak pernah di untung,!!

1 BISING BISING:

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

just u baby i need..
just u baby i love..
just u baby i like..