| SAHABAT |

Sunday, August 08, 2010

P U L A U P I N A N G





ini sebahagian rakan2 yang pergi Penang..kami semuanya 6 buah kereta yang pergi kira2 9 girls and 19 boys..semua kereta itu ditaja oleh Uncle Kereta Sewa yang berjaya di Perlis..so u guys kalau nak sewa kereta dekat Perlis dont forget give me a call..murah kereta pun baru..viva paling laris dan cantik huhuhuhu...

p/s : picture ni di ambil sebelum movie..

ONG BAK 3 midnight 160710..hahahha best gler tapi itulah dye kitorang tak dapat tengok dari mula b'coz member yang pegang tiket ni pergi dating dulu..adeh..so hampeh laa u guys..
but its ok b'coz kitorang still nengok pada mula..tapi yang funny nyer kitorang habis jer menonton ayat pertama yang keluar dari mulut kitorang but not me said, cerita apa ni tu lar aku dah cakap tengok mantra tak nak..tak nak sokong filem Melayu..hahahha amcam menyesal tak rasa..ahakxxxxx..


170710

the most part i cant wait is mandi pantai lar mana lagi..huhuhuhu..best gila when my husband but not yet be..hehehehe..kena tanam dengan budak2 ni..hahahaha..kesian dia kena buli..jahat korang ni..adeh...but it was so fun..balik jer dari mandi semua tangan gatal nak pergi shopping..yeaaa Gurney Plaza and Queen's Bay thankz sangat b'coz ko habiskan duit aku..adeh..

teeha kau paling semangat sekali time shopping..kalau dia buat sale semua kedai wajib masuk..muahahhha..but seronok sangat time shopping dengan orang tersayang..FUN!!
petang tu semua balik keletihan kesian dekat driver b'coz kena tahan mata dari tido agar dapt bawa balik semuanya dengan selamat..credits to driver including me..hu3..

p/s : mama jangan marah yah pergi bukan seorang je girl hehehhe..



4 BISING BISING:

teeha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

haa , shopping la best . asyukk . duit pun habiss ;))

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ahhahaha..tu ar xnak blnja ak..ahakxxx..

amar anak manap said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

miss u :(

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

miss u too arm.