| SAHABAT |

Sunday, August 08, 2010

M Y R O O M A T E . . .


SHE A GIRL..
of coz she a girl if not xkan dia satu bilik dengan aku..kan??
muahahha..i hate like u along..
whatever they want to say because i know u well than them..so let them be..
even i know u have talk about me to others i don't care..
coz i also talking about u too..hahahahha..
its fair right..??
so for your information i juz need u know that i need allowed u in our room..hhahahha..
undestand???

UPDATE!!
09/06/12

never never and never again.. selama ni aku dah banyak berbuat baik dah berlembut sampai satu tahap ko dah boleh berambus..dekat mana mana tempat kalau ada jer ko sure orang yang dekat dengan ko akan sengsara..cukup 2 tahun aku sengsara kawan dengan kau..sekarang hidup seronok bebas tanpa kau.. sekarang ko dah boleh berambus budak tak tahu malu!!!! macam mana aku boleh kenal dengan kau pon aku tak tahu.. kesian giler dengan kau ni..

0 BISING BISING: