| SAHABAT |

Tuesday, August 24, 2010

gurl vs boy

*nak jelas click pada gambar

benda yang sama berulang..jumpa senyum last mesti gaduh..
sampai kadang kadang malas nak post dah..

hari ini habis je kelas Network Programming hati terus melonjak tak sabar nak habis..
sikit sikit tengok jam..bila nak pukul 1.00 petang ni..dengar je Cik Diana cakap "ok kelas setakat ni jer hari ini lepas raya kita sambung" terus aku kemas bag and salam tanda hormat then chow pergi cafe..

sampai cafe lepak jap dengan member lama sementara tunggu dia habis makan.kitorang tentu tak makan bulan puasa katanya.lepak dalam 20 minit macam tu berdiri lak tu..dia sampai jer dengan t-shirt kemeja berbelang merah datang ke arah kitorang tak sampai 5 minit jumpa and dia pon cakap macam ni "ok lar b nak balik ni sakit perut lagipun assigment tak print lagi"..pergh aku pun meletup lar..kalau ada hal jangan cakap dekat aku yang kau nak tunggu aku and tanya nak jumpa atau tak..jangan bagi aku harapan yang tak pasti dan kau sendiri tak mampu nak hadapi.

aku pun angkat kaki blaaa..lantak lar dia nak cakap apa..aku dah lar puasa..penat tau..dia sedap lar dah makan dah minum lepak lama lama..bukan nak ungkit atau apa tapi itu lah perempuan sayang punya pasal 3 jam pon sanggup tunggu tak merungut tak mengeluh still boleh senyum kalau si lelaki lambat..sayangkan..tapi cuba lelaki yang tunggu tak sampai sejam pon habis kita kena marah kena jerkah..kenapa lambat?? kenapa tak boleh datang awal ker?? penting sangat ker sampai lambat?? bertubi tubi soalan bontot pon tak panas lagi..

itu lah beza lelaki dengan perempuan..then tak habis lagi ni relax jap..then dia hantar mesagge cakap nak pergi print assigment aku pun kata ok jalan lelok..yer lar tak kan tak boleh consider..after tu jangan harap lar aku nak message lelok tanda protess kan kena buat macam tu..mmm entah la..

0 BISING BISING: