| SAHABAT |

Thursday, August 19, 2010

apsal sengal sangat..??

bosan lar hidup hipokrit macam ni..
bosan nak buat baik dah..asal semuanya tak kena asal semuanya macam aku yang salah..bosan dengan pandangan yang penuh kepura2an..
tok sah nak buat baik kat depan aku kalu hati kau tak ikhlas..aku tak perlukan..aku dah letih dengan mainan duniawi korang ni..sakit lar kalau macam ni..hati aku tak boleh terima..orang kata kita kena berprangsaka baik..tapi kalau macam tu ko tunjuk muka ko dekat aku..tak payah ok!!what should i say??suppose i do??u tell me??perlu aku cakap owh macam ni lar..macam ni kena buat..tak lar..aggghh..persetankan itu semua..aku memang jahat..hati aku memang busuk..so kesah tu semua??nggak!!
aku nak rehat dan aku rasa dari aku kutuk ko macam2 baik aku jauhkan diri aku buat sementara waktu..ko tak sakit aku pun tak sakit..so adil ar kan..aku tak nak nanti dikatakan depan baik belakang macam haram..dari aku mengata lebih baik aku coretkan dalam blog ni..sebab tak ada sapa nak baca..betul tak??so please kalau ko boleh jauh please do it..

0 BISING BISING: