| SAHABAT |

Thursday, July 29, 2010

itu dulu, tidak sekarang

saya ada kawan dulu kami baik..
tapi tidak sekarang..
dulu kami sering share masalah suka dan duka..
tapi tidak sekarang..
kami sering bersama, makan minum bersama, tidur bersama, main bersama, belajar bersama, nangis bersama, ketawa sampai keluar air mata bersama, gaduh bersama..
tapi tidak sekarang..
dulu rahsia kami share bersama..
tapi tidak sekarang..
senang cerita di mana-mana di situ ada kami..
tapi tidak sekarang..
sekarang kami berpecah..
senang cerita dulu lain sekarang lain..
hope mereka bahagia di sisi yang tersayang..
yup, benar langit tak selalunya cerah..
sekarang sedang gelap gelita..
mmm..apa nak jadi..
kita tunggu jer sebab semuanya bermain dengan masa..






4 BISING BISING:

aiey-ayie-areyie said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

aku kan kwn yg ko maksudkan tu???

amar anak manap said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

kalu dulu aku xde..
skrang aku ade..
hahah

(aku akan sentiasa ada sejak ko knal aku sampai tua[end] )

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ayie : bkan ko lar.adeh..ahakxx..

arm : thankx honey..u always in my mind my heart my arm..my breast..my everything..

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ayie : bkan ko lar.adeh..ahakxx..

arm : thankx honey..u always in my mind my heart my arm..my breast..my everything..