| SAHABAT |

Thursday, April 29, 2010

hati ini berkata..

hari ini hari yang memboringkan..
kenapa??
entah mungkin sebab exam dah nak deakt..
tapi kenapa tak nak belajar..
macam mana nak belajar kalau hati berat and malas menguasai diri ini..
adeh..
macam mana ni..
boring gila nak keluar jer rasa..
tapi kalau keluar nak pergi mana..
boring nya..
kalau kat kl senang jer..
even malam macam ni ada jer menda nak buat..
tapi at perlis apa yang aku boleh buat..
nak jumpa bus pon susah..
bus express banyak la..
kang aku naik terus gerak kl baru tau..
hu3.
boring nya..

0 BISING BISING: