| SAHABAT |

Saturday, January 23, 2010

KeHampAan DirI iNi SaNgaT mErunGsIngkan!!

bila aku kata sayang dia tak percaya..
bila aku kata nak berubah,, dia kata aku tak sayang dia..
bila aku kata tak nak,,dia ingat aku dah ada orang laen..

aku sendriri xfaham apa yang dia nak..
nak kata baru kenal..
tipu la coz aku dah kenal dia since aku form 3..
now aku 19..
aku letih dia pon letih..
ya aku faham dia lagi bnyak kerja nak kena buat selain nak focuz at aku sorang..
tapi tak salahkan kalu juz one massage..
its ok if juz say g0od morwnink..dah memadai..

i juz want he care about me..
ask me what i've did..
what i'm doing that time..
juz care about me..
i love u sayang..
too love u..
love u damn much..

u are my crazy..
u are my heart..
u are my bantal peluk..
u are my ketiak..
u are my everything..

have u seen that????
please sayang i juz need u, no more guys can be what u have done to me...

8 BISING BISING:

aiyfa humaiza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

huhu..ddie..cun r blog unk skunk...
sabo yer ddie....

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

semangat ye didie

オテモヤン said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

pah : tngok orang la..saper yg wat..hu3..hang nak x..t ak tlong..hu3.

fieza : mst ar kna smngat..kalu xsmngt ssah jd nyer..

yang korean ni ak xtau nak eply aper..adeh..

fieza said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

haaha...kalo xsmgt ape akn tjd weh..
ragu2?..Uhuhuhu

aiey-ayie-areyie said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

cmner kalo satu kapel ni da break,yg laki ni slalu antar msg kat girl tu,tp girl tu wat xtau jew..

aiey-ayie-areyie said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

sedih gak kut =(

smoker_baby said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

ayie : tu maksud neyr gur tu dah xnak coz dyer xsnggup nak tnggung kisah lmer kmbli brulang..
adeh..