| SAHABAT |

Friday, December 31, 2010

http://www.emocutez.comNEW YEAR..


HAPPY NEW YEAR semua.. lagi sehari kira esok kita dah new year..so ramai yang tanya apa azam tahun baru ni..so aku nak bagi tau aku tak ada azam tahun baru just hope tahun depan akan lebih bahagia dari tahun sekarang..tu jer..

so aku just nak wish HAPPY NEW YEAR ALLS..



p/s : loveissuck!!

Thursday, December 30, 2010

http://www.emocutez.comSiti Di Alam Fantasi..

macam macam jadi time aku nak nengok teater .. kisah bermula ,,, semalam dapat tiket free teater Siti Di Alam Fantasi di Istana Budaya .. so aku ajak adek aku yang sorang ni last minit boleh lak dyer tak jadi sebab barang tertinggal katanya.. then aku dah macam malas nak pergi.. so call akak aku yang sulung then tanya dia nak pergi or tak.. dia berkata kata "aku balik pon belom..ni sangkut dekat jam .. still kat Cyberjaya.." aku per lagi tension tak tau nak pergi dengan siapa jam lak dah pukul 7.50 malam.. aku tak gerak lagi dari rumah.. show start pukul 8.30 malam.. adeh kebuntuan.. last last aku pergi sorang lagi senang..tak payah nak nunggu orang nanti buat sakit hati jer kalau tak jadi.. betul apa kata makcik dekat panggung hari itu *click sini kalau nak tau makcik mana*...


sampai jer aku terus amek pix wall ni..huhuhu..


ini lar tiket free nyer..aku dapat dua.. tiket aku yang V33


wall screen before bermulanya cerita..


barisan pelakon teater..


yea..aku beli something untuk di jadikan kenangan..


sinopsis teater SITI DI ALAM FANTASI :-
Siti di Alam Fantasi mengisahkan tentang seorang budak perempuan yang kaya raya, cantik dan manja tetapi sombong, degil serta angkuh. Bapa Siti, Tuan Malim meraikan harijadi Siti di satu majlis yang meriah, tetapi satu bayang besar dengan secara tiba-tiba mencuri geliga keturunan Siti. Rumah Tuan Malim dan semua tetamu tenggelam ke dalam tanah tetapi Siti berjaya diselamatkan Mamat, anak tukang kebun dan Andan. Gergasi Batu membuka rahsia: kekayaan datang dari tuah geliga, jika tidak dicari geliga yang dicuri, kelak papa kedana tujuh keturunan. Gergasi Batu menelan Siti, Mamat dan Andan dan dari situlah bermula pengembaraan Siti mencari geliga milik keturunannya.
Akhirnya, rumah yang tenggelam, timbul semula seperti sedia kala. Pengalaman pengembaraan mengajar Siti berhati mulia, kesetiaan pengikutnya dan pengorbanan binatang lain melunturkan kesombongannya. Akhirnya Siti menyedarinya bahawa “selalu berkasih sayang, sepanjang hayat akan dikenang, kaya bukan angkuh meraja, miskin bukan hamba selama”.


p/s : asal bangun jer sure tak ada mood nak cakapkan..
:"( benci ar..

Wednesday, December 29, 2010

http://www.emocutez.comsemangat meng -EDIT-ing..

ini adalah hasil kerja aku setelah aku belajar cara cara nya..tapi sikit tak cantik lar.but glad sangat sekurang kurang nya aku boleh buat macam ni even ni just basic jer..hahahaha..
kesah??bleak..


"SHREK & FIONA"
bukan scandal or paper kei..
just friend..
:)

"AVATAR"
sangat susah nak buat
tapi dapat macam ni..
aku suka..
hahaha..
ini with my baby_pendek..
love u baby_temox..
<3



p/s:mata asyik banjir rindukan dia.. :'(

Monday, December 27, 2010

http://www.emocutez.compendekkan lagi..


nak buat macam ni lar..comel jugak kan..


kalau macam ni nanti nampak muram jer..susah lak..tak pasal pasal aku kena pelangkung dengan encik balak..hahaha..

ok decide nak buat rambut macam ni lar..
ok muktamad..

http://www.emocutez.comnew look..


new look..new year ..new hair..
hhahaha..
juz nak bagi tahu..
aku dah potong rambot..dah macam bini popeye..olive..(T_T)
nak buat macam ni tapi dah takk boleh..sayangkan..

nak buat macam ni lar..ok tak??

kalau macam ni dah tak sama sebab rambut dah pendek..hahaha..
last last rambut aku macam dia jugak..T_T
sedih nyer..


p/s : nakpotongrambutpendek

Saturday, December 25, 2010

http://www.emocutez.comFIPPER

apa yang aku dah janji dengan entri before ni..aku ada cakap nak tunjuk FIPPER baru aku an..
so ni FIPPER-nya..huhuhu..suka nengok ar..comel tak..

kei ni yang latest..

latest and lama..

Thursday, December 23, 2010

http://www.emocutez.comheadphone!!!!

yeaaa..finally dapat pon apa yang aku nak..yes u are right dear..hahaha..dah tjuk entri aku pon dah pasal headphone..of cos lar..aku dah beli..hhahahaha..suka giler..but not skullcandy :'( ..
adeh..skullcandy yang aku nak tak ada sumer nyer yang jenis nipis nipis tak mau lar saya..adeh..kesian an..habis jer balik kerja aku call adek kesayangan aku..

adek jom teman akak gi lowyat..
akak nak wat per at sana..??
akak nak cari barang sikit..
ok adek follow jer..kol brape??
good lepas akak balik kerja akak amek kau..
kol brape??
kol 5 akak abis kerja so dalam kol 6 sampai ar..
ok..

sampai jer jam tepat kol 5 aku pon chow..jumpa MELLY start enjin..bagi panas dulu then terus gerak..nasib bek tak jem..kalau tak kol brape ar sampai..sampai jer rumah dyer dalam 5.30 petang aku pon amek adek aku..then terus gerak gi lowyat..punya penat aku dok pusing pusing banyak kedai aku kuar masuk siap adek aku dah buat muka kepenatan lastly baru jumpa apa yang aku nak..tapi bukan skullcandy..MIXSTYLE punya..not bad an..harga pon laggi not bad..hahahaha..murahnyer aku dapat..suka giler..ahakxxx..habis jer jejalan dekat lowyat aku gi lak TIME SQUARE teman adek aku..tension katanya..bese lar budak budak bila putus cinta macam tu lar..habiss adek aku lepas tension perut kitorang pon dah berkeconrong lagu irama dandut..aku pon ajak lepak wangsa maju makan then shisha..hahaha..bapak best giler..ahakxxx..and sempat lagi beli FIPPER baru setelah FIPPER lama aku dah kehausan tapaknya..hahaha..lagi suka..shopping sakan aku..ahakxxx..
ni FIPPER aku yang lama..yang dah kehausan tu..
yang baru aku tak update lg..nanti aku masukkan kei..
c(:
amacam comel tak..huhuhu..murah jer..nanti dah masyuk baru aku beli skullcandy or WeSC..



p/s : sayasayangawak..

SKULLCANDY!!


aaaaaarggghhh!!! kenapa aku menjerit ni lak an..sebab aku nak beli headphone..aku dok mencari cari mana yang cantik and selesa..sekali aku belek punya belek dekat pakcik google..see apa yang aku dapat??

ini sangat memikat hati..
oren putih comel giler..
ini paling aku minat..

smart giler weei..kalau barang dah semart macam ni harga dyer pon mesti cemart giler an..amek kau beratus baru boleh beli natang ni..nak nak nak nak..tapi hari itu aku nengok dekat kedai member aku p stail lain sikit harga baru rm 59.90 tapi cikai sikitnyer ar..then bayangkan menda yang ckai pon dah macam tu harga dia..bayangkan yang cemart macam ni an..
nak tak per kumpul duit nak beli nak beli..

kata kata

jangan pandai bermain dengan kata kalau takut nak hadapinya..
jangan hanya pandai bermain dengan kata kalau tak merasainya..
jangan hanya pandai berkata kata kalau tak memahaminya..
jangan mudah percaya pada kata kata kalau tak nak menyesalinya..
jangan suka nista bila berkata kata kalau tak padah jawabnya..
jangan sedih bila berkata kata tak ada orang sukanya..
jangan bongkak bila berkata kata nanti kau yang susahnya..
jangan asyik berkata kata kalau aku dah penat..
hahahaha..


p/s : loveubaby_temoxMelly


Wednesday, December 22, 2010

Alviss Kong!! bunuh diri


al kisah aku nak cerita dekat sini pasal seorang lenchai yang bunuh diri di Cheras.. sebernanya menda ni dah lama (09/12/2010) tapi baru sekarang rasa nak post-ing pasal dia..lenchai ni sangat comel kot..tak percaya tengok ni..
comelkan dia betol tak aku cakap
ni lar Alviss Kong..
ni post terakhir dia dekat FACEBOOK dengan adek dyer..sumpah sedih doe..

ni gambar terakhir dia sebelum bunuh diri..gambar dia menangis sebab putus cinta dengan awek dia.
ni artikel pasal dia lepas dia bunuh diri..

nota terakhir Alviss Kong di FACEBOOK..

devil bin this is the way how i love,perhaps ppl will think it was crazy
i’ve never tried to put down my pride my dignity my ego-ness on my first ex…but u were totally diff,i put down my pride my dignity my every shit
just to beg u….but i failed…as always im just a failure in a relation
but that’s just me,i’ll only do the things which i think its worth…
will i became ur memory forever ? who knows..since u were already special when the first sight i saw u…
perhaps, u’ll just fucking laugh at me…i bet there’s plenty of ppl will laugh too =) but who cares ?
that’s just me…that’s the way i are….
the last thing
i do appreciate everything about us….u were the light in my life..u given me determination for my future…but everything is gone…i don’t blame u actually…
because ?????? ~ so just wish u’ll have ya happy life in d future
ILY & IMY ~ sorry that i couldn’t brings u to walk until the end of the day
????????????????????????????? <3
P/S : Please do not blame her….Im the one who decided this..she’s just the one given me the motivation n courage…..to my FAMILY, please..i beg of u all, dont ever blame on her…
To her future BF : IF U DID ANYTHINGS THAT WOULD HURT HER..I FUCKING SWEAR I’LL FUCKING HAUNT U DOWN EVEN IM JUST A SPIRIT =) !

p/s : kita sebagai umat ISLAM jangan nak mengada nak bunuh diri..dosa besar tau..
dah banyak ker pahala tu!!
R.I.P for him..:)

pisang goreng.. goreng pisang..

haha..xtually natang ni untuk semalam tapi tak sempat nak post semalam..
al-kisahnya bermula seorang budak perempuan yang comel dan cute iaitu aku..wah gitu perasan jap..hahaha..sesudahnya aku balik pulang dari kerja tetibe lak tekak ni teringin nak makan pisang goreng so aku pon bawa kuda LC abang aku terus ke kedai makcik pisang goreng aku pon dengan tak sabarnya nak ke sana..dah nampak dah payung kedai tu terus jer then aku pun duduk lar belakang kereta hitam yang besar..ko tau dia bagi signal kiri tapi masuk parking kanan..bodoh an..
nasib baek aku tak tercalar terus..dia langgar aku nya kuda LC dengan kaki aku..adoi..sakit tau..bodoh nyer pompuan..adeh..lenkali bagi signal kiri masuk lar kanan lagi..nasib baek ko tak undur ke belakang..sengal ubi..tapi niat ku nak pisang goreng tetap menebal..and makin menebal..hahahaha..sesudah jer at kedai tu aku terus cakap kat akak tu kak pisang goreng seringgit..perghh ..dapat pun makan..sedap oit..aku makan sambil balik bawa motor..hahahahha..puas giler..


bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian.. :)



p/s:MELLYdahsihat..

Tuesday, December 21, 2010

MELLY!! dalam rawatan.

ok now Melly dalam spital..sedang dirawat..kesian dia..doc pomen kata dalam hari ni kalau tak ada apa hal yang mendatang insya ALLAH Melly boleh kuar..cian dia dok dalam tu sendirian..sabar kei Melly nanti kita pergi jalan jalan lagi kei..




p/s : loveMELLY:)

Monday, December 20, 2010

PULAU TIOMAN

kenapa sekarang rajin sangat nak post-ing bebanyak dekat blogg ni..
sebab saya tengah banyak idea dan bermacam-macam cerita saya nak cerita..
formal gitu "saya"..hahaha..
tajuk entri kali ni HONEYMOON!! tak bermaksud aku nak kahwin sekarang just tergerak hati nak post pasal menda ni coz sedang asyik ber-chat-ing nan member di mukabuku..huhuhu..so siapa yang betol betol kenal aku sure dia akan tau dekat mana tempat yang aku idam idamkan kalau nak honeymonn with my hubby..dekat mana??yes betoll..u are totally right my dear..mari sebut reramai yeaaa.. PULAU TIOMAN..dekat mana??of cos MALAYSIA..apa da..haha..PULAU TIOMAN letaknya di PAHANG..kenapa pilih situ??kenapa MALAYSIA?suka hati aku lar nak pilih dekat mana sibuk jer..mak salleh tu relax jer pilih tempat kita..asal kita tak nak..i'm a local person..hahaha..tak ada kena mengena..tak adalah aku memang suka area pulau pulau macam ni..tenang and romantik..tu penting tu..hehe..otak kotor jer korang ni kan..adeh..lagi pun tempat dia bersih and TIOMAN sangat memikat hatiku..


tempat aku duduk santai bersama tersayang..
bestnyer..

boleh ber-snorkl-ing bersama tersayang..
:)

H.Y.P.O.C.R.I.T.E.???

ok aku kena berubah untuk jadi yang lebih baik..
siapa sokong sila angkat tangan..
ramainya..
thaknx friends..
:)

sahabat


asal aku susah sangat nak get a long dengan kau erk??
dari awal aku kenal kau..
mesti aku tak boleh nak dengan kau..
hati sakit jer..adoi..nak ku cakap aku fikir perasaan kau lak..
tapi macam mana dengan perasaan aku..
tipu diri sendiri lagi??
untuk apa..??
untuk sakitkan diri sendiri..bak kata orang sekali sekala kita kena pentingkan diri sendiri..
dari mula aku kenal kau..dari mula kau duduk nan aku...
aku memang tak boleh nan kau..luar mungkin aku gembira..tapi di dalam aku tak suka..
tak kan kena sampuk hantu benci kowt..
wei tak boleh wei..

p/s : susah lar nak cari sahabat..aku tak nak kawan member or whatever.
just SAHABAT.!!
kerana sahabat tu membawa hingga ke akhirat..

sedih.. :'(

nak nagis jer rasa wei..tak pernah aku post sampai berbanyak macam ni dalam satu malam..
sakit nya..naper tak leh banjir mata ni.
akit nya hati..
parah nyer rasa,,
putus cinta pon tak rasa macam ni..
arrrrgghh!!
sakit nya..

jiwa parah wei..

adoi..sakit nya jiwa..
putus cinta..
nope ni lagi sakit dari rasa putus cinta.
adoi..
jiwa meronta wei..Melly..
gila kejap..
nope gila selamanya..

Sunday, December 19, 2010

SUCK!!!!!!!!

SUCK! Melly got bump..
siut ar..adeh..calar Melly wei..
teruk..
baru dapat dah calar..
sakit nya jiwa..
tension giler wei..
tapi dia sakit bukan atas tangan aku sendiri..
tu lagi sakit..adoi..
nak nangis ada..nak jerit ada..tension giler wei..
betol orang kata kereta itu ibarat nyawa sendiri..
sakit nya kereta sakit lar aku..
@#$Y(*^&%$#@ aku tak tau nak kata apa..
tensiopn wei..tension giler..
Melly i'm so sorry..


p/s : nobody can drive my Melly anymore..

Friday, December 17, 2010

yea!!

entri kali ni just nak gi tau cita cita aku nak makan semua yang aku idamkan hampir trcapai..tinggal Carl's Jr jer belum dapat lagi..
yang lain semua aku dah kecapi..
sedap tak terkata doe..


suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka suka

Thursday, December 16, 2010

9 bulan

ok hari ni genap 9 bulan kitorang bersama..
hope berpanjangan..
:)

Wednesday, December 15, 2010

saya teruja..

kenapa teruja sebab saya tahu awak baca blog saya..
saya tak pernah nak nyangka awak akan baca blog saya..
event awak tak selalu ada dalam coretan saya ini..
tapi awak baca juga..
thankx awak..

:)



p/s : teeha..awak tahu siapakan??
doi lau ??

Mai Som Suk See..

หน้าอย่างฉัน ฉันรู้ตัวเองดีไม่มีวัน
naa yaang chun chun roo dtua eng dee mai mee wun
For someone like me, I know it's impossible.

อย่าฝันให้มันเกินไม่มีทาง แต่หัวใจมันยังไม่ยอม
yaa fun hai mun gern mai mee taang dtae hua jai mun yung mai yom
I shouldn't dream about too much it as it just won't happen, but my heart won't give in.

ก็มันรัก ถึงแม้จะมีเพียงแค่หัวใจ ถึงแม้จะมีใคร
gor mun ruk teung mae ja mee piang kae hua jai teung mae ja mee krai
But I still love you, although all I have is my heart, although you have someone.

เขาทุ่มเทให้เธอมากกว่าคำว่ารักจากคนนี้
kao toom tae hai ter maak gwar kam wa ruk jaak kon nee
Who gives you much more than just the word "love" like me.

คนอย่างฉันมันก็ดีแต่รักเธอ
kon yaang chun mun gor dee dtae ruk ter
Someone like me is only quite good, but still loves you (??)

ถ้าหากเธอคิดว่าฉันยังไม่ดี ไม่สมศักดิ์ศรีของชีวิตเธอ
taa haak ter kit wa chun yung mai dee mai som suk see kong chee wit ter
If you think I'm not good enough, not special enough for you to be with.

ก็ออกไปค้นไปหาให้มันเจอ ที่เธอฝัน
gor ork bai kon bai haa hai mun jer tee ter fun
Then go out and find what is you're dreaming of.

แต่ถ้าวันไหนเธอเห็นความเป็นจริง ว่าสิ่งที่เธอต้องการคือหัวใจ
dtae taa wun nai ter hen kwarm ben jing
wa sing tee ter dtong gaan keu hua jai

But if one day you see what you really want is someone's heart.

ก็กลับมาหาคนที่รักเธอเกินใคร คนอย่างฉัน
gor glup ma ha kon tee ruk ter gern krai kon yaang chun
Come back and find someone who loves you more than anyone - someone like me.

ก็มันรัก ถึงแม้จะมีเพียงแค่หัวใจ ถึงแม้จะมีใคร
gor mun ruk teung mae ja mee piang kae hua jai teung mae ja mee krai
But I still love you, although all I have is my heart, although you have someone.

เขาทุ่มเทให้เธอมากกว่าคำว่ารักจากคนนี้
kao toom tae hai ter maak gwar kam wa ruk jaak kon nee
Who gives you much more than just the word "love" like me.

คนอย่างฉันมันก็ดีแต่รักเธอ
kon yaang chun mun gor dee dtae ruk ter
Someone like me is only quite good, but still loves you (??)

ถ้าหากเธอคิดว่าฉันยังไม่ดี ไม่สมศักดิ์ศรีของชีวิตเธอ
taa haak ter kit wa chun yung mai dee mai som suk see kong chee wit ter
If you think I'm not good enough, not special enough for you to be with.

ก็ออกไปค้นไปหาให้มันเจอ ที่เธอฝัน
gor ork bai kon bai haa hai mun jer tee ter fun
Then go out and find what is you're dreaming of.

แต่ถ้าวันไหนเธอเห็นความเป็นจริง ว่าสิ่งที่เธอต้องการคือหัวใจ
dtae taa wun nai ter hen kwarm ben jing
wa sing tee ter dtong gaan keu hua jai

But if one day you see what you really want is someone's heart.

ก็กลับมาหาคนที่รักเธอเกินใคร คนอย่างฉัน
gor glup ma ha kon tee ruk ter gern krai kon yaang chun
Come back and find someone who loves you more than anyone - someone like me.

ถ้าหากเธอคิดว่าฉันยังไม่ดี ไม่สมศักดิ์ศรีของชีวิตเธอ
taa haak ter kit wa chun yung mai dee mai som suk see kong chee wit ter
If you think I'm not good enough, not special enough for you to be with.

ก็ออกไปค้นไปหาให้มันเจอ ที่เธอฝัน
gor ork bai kon bai haa hai mun jer tee ter fun
Then go out and find what is you're dreaming of.

แต่ถ้าวันไหนเธอเห็นความเป็นจริง ว่าสิ่งที่เธอต้องการคือหัวใจ
dtae taa wun nai ter hen kwarm ben jing
wa sing tee ter dtong gaan keu hua jai

But if one day you see what you really want is someone's heart.

ก็กลับมาหาคนที่รักเธอเกินใคร คนอย่างฉัน
gor glup ma ha kon tee ruk ter gern krai kon yaang chun
Come back and find someone who loves you more than anyone - someone like me.

กลับมาหาคนที่รักเดียวใจเดียว อย่างฉัน
glup ma ha kon tee ruk dee-o jai dee-o yaang chun
Come back and find someone who loves you alone - someone like me.

Tuesday, December 14, 2010

sabar

aku dok suruh orang jangan sedih, tabahkan diri, banyakkan bersabar..
tapi aku sendiri tak macam tu..aku sendiri tumpas..kenapa wei..tapi betol lah kata orang sambil kita menasihati orang kita menasihati diri sendiri..tapi kenapa aku sendiri tak boleh nak lakukan..dorang aku nengok mampu nak lakukan but aku macam mana..sedih wei..aku tak nak kisah dongeng aku berakhir macam ni..sangat tak nak wei..kenapa jadi macam ni..adoi..

Monday, December 13, 2010

muka aku macam artis?? owh tidak!

wah sangat release tension aku..happy giler..yyyuuhuu..berjalan jalan di sekitar Wangsa Walk ..
then nengok citer Hantu Kak Limah Balik Rumah..best giler..sumpah kelakar..hahaha..pecah perut kowt gelak tadi..ahakxxxx..so nak citer time dalam panggung..aku duduk sebelah kanan sorang makcik ni and family dia and sebelah kiri budak perempuan mana entah tapi comel macam Mia Sarah..aku nak citer pasal makcik ni...dia tersangat baik..sifat keibuan dia sangat menyerlah..first dyer duduk dia tegur aku..

makcik : nanti hantu kak limah keluar ikut sini..
aku : hahahha..mana ada..(gelak ikhlas tau)
makcik : sorang jer ker..??
aku : aah..baru balik kejer terus datang sini..
makcik : owh rajinnya..bosan balik rumah awal awal yer..
aku : aah lagipun kat rumah tak ada orang..tu yang datang sini..
makcik : bagusnya..tak payah nak depends /bergantung dekat orang lain..nanti kita dah tunggu/janji tak jadi kita yang sakit..baik pergi sendiri..luangkan masa untuk diri sendiri..
(then dia citer pasal anak angkat dia yang perangai macam aku)
aku : betul tu cik..baik pergi sorang sama jer macam pergi dengan orang lain..
sama gelak and hayati movie bersama..

yang tak boleh lupa waktu aku tengah sembang makcik tu sempat mencelah and cakap..

makcik : muka awak ni macam Ieda Nerina waktu dia muda muda dulu..sebab makcik dulu sama sama modelling dengan dia..(patut lar aku nengok makcik ni still cantik)
aku : terdiam tak kata apa apa..just cakap haa? mana ada..adeh..
balik tu aku cium tangan makcik tu..hehhe..berkat kecantikan..haha..gurau jer..but mang aku cium tangan dia..mana tau leh jadi menantu..heheh..

wei korang muka aku macam Ieda Nerina ker??



ni ak tak tau zaman bila punya gambar..sama ke wei..?? o_0


p/s : teeha kalau nak release tension baik pergi shopping or something yang happy.. :)
aku dah cuba ko bila lagi..

Hantu Kak Limah Balik Rumah!

ok satu pagi ini aku asyikk dengar dak opis citer pasal citer baru arahan Mamat Khalid Hantu Kak Limah Balik Rumah..adoi cter ni best lar..gelak habis..nangis nangis ak negok..ramai giler samapi dua row..aku duduk depan kowt..adoi macam macam..so tegerak lak hati nak gi nengok cter ni..best ker..??best kowt yer ar..hari pertama jer dah campai RM300, xxx lebih..mana tak gempak an..so tekad nak pergi..

MAKK LLIIMMMMMMAH TUNGGU AKU!!



p/s : saya cinta awak temox_pendek..

Sunday, December 12, 2010

MELLY!!


MELLY i love u so much.!! who melly?? it is may car..hahah..ayat darjah satu..
aku dapat MELLY 12.12.2010 pada pukul 12.00 tengahari.. wow sangat seronok.teruja and tak tau nak cakap apa..sangat tak percaya until now..i got my own car..owh no..love it..thankx mom thankx pak e..


ni lar MELLY saya..comel tak..hehehe..

p/s : tak dapat NEO dapat abang dia pun okay juga..huhuhu..

Tuesday, December 07, 2010

sayang kamoo..



okay saya just nak bagi tahu saya sayang kamoo..



loveyouBABY_PENDEK

Sunday, December 05, 2010

Over Time!

ok hari sabtu lepas (4/12/2010) aku and my office-mate ALONG kitorang kena wat OT dengan abg Paan..adoi aku ingat kena buat apa rupanya kena jadi camera assits.. bapak jauh dengan apa yang kitorang belajar..macam tak ada kena mngena jer..but keje tu seronok..pegang camera beribu2 ringgit..takut gak mula mula..janggal giler..yer ar takut jatuh then rosak..duit piti aku ku pon blom tentu mampu nak bayar harga repair dyer..adeh..

so time hari tu kitorang kena jadi camera assits untuk program bersama artis dekat Gallery Finas..so artis yang datang Fida Mohd and Rusdy Ramly..



fida..

Rusdi Ramly