| SAHABAT |

Thursday, December 31, 2009

tamat sudah 2009..

2010 semakin hampir..
ini bermakna umurku akan meningkat setahun..
dan ini bermakna bumi juga makin meningkat usianya..
kiamat jangan cakap lah..
dah tentu2 semakin hampir..
tanda2 kiamat pun dah makin banyak..
tapi diri ini tetap tak nak berubah..
tetap mengalahkan syaitan..
kenapa???
aku nak berubah tapi aku tak cukup kekuatan ke??
solat??
ibadah yang lain??
mana pernah cukup..
malu dow dengan member aku yang lain..
dorang jahat2 pun solat tak pernah tinggal..
yang aku jangan kata kan solat..
banyak dosa besar lain aku pernah buat...

so, macam mana ni..
aku dah fenin..
nak berubah kena ada orang tunjuk ajar an..
tapi hati ni dah hitam macam jalan tar tu..
lagi hitam la..
kira dah berkarat dah..

Thursday, December 10, 2009

saat - saat aku dah nak habis sem 1 di PTSS ' 09


da daun pisang members ( pic seblah kiri )..dan aku
bukan salah sorang dari diorang.. tapi mereka ini members laki yang paling sempoi pernah aku kenal dekat PTSS ni la.. mana - mana pergi mesti diorang ada.. awal sem kami bersebelas termasuk 4 lagi member gurl aku dan sorang dak laki dari labuan.. but now still rapat cuma tak serapat dulu.. kitorang dah macam adik beradik and yang penting aku kakak sulung yang kena jaga adik3 aku yang tak cukup umor ni.. fenin memikirkan perangai diorang yang gaduh tak abis2.. but korang semua wat hidup aku bahagia ketika berada di neraka PTSS ni..thankz u all..love u all too much..


da geng's meriam ( pix belah kanan ).. sangat seronok berkwan dengan diorang.. sungguh fun.. selalu gak gaduh.. biasa la.. nak menggatal... huhuhu.. sangat sayang dengan diorang.. mereka sangat menjaga kami yang comei ni..hu3..bagus3.. keep it kei.. jangan pelik kalau korang nengok aku sorang je gurl dalm pix2 ni... siapa yang kenal aku diorang mesti tau kenapa..

Tuesday, October 27, 2009

alor star



24 / 10 / 09
jam 1600..

kami seramai 9 orang kuar dari PTSS secara haram...
akhirnya kami berjaya melarikan diri dari program yang boring di kamsis..

jam 1800

sampai di bndar alor star..
stelah brsesak sesak at jalan raya..
bnyak gler kereta lalu lalang..
ngan perut yang sudah kelaparan ..
kami mencari kedai makan..

jam 2000

sampi di stadium kedah..
order mkanan..
setelah pristiwa hp salah seorang dari kami jatuh dari van yang disewa..
kaki badan tangan sume keletihan ..
mata berehat dengan menonton bola di stadium secara kebetulan masuk free..
time tu kedah vs negeri Sembilan..
of cos la negeri Sembilan menang..
hu3..

jam 2100

kami di telan habis habisan dengan tokei kedai yang bodoh pandai meniaga..
cekek sampai rm 72.00
bodoh nyer kedai..
patut tak ramai orang makan kat situ..
nasi goreng paprik rm8..
pergh cekik darah..

jam 2200..

tak habis sakit hati lagi dengan makanan yang mhal..
van cendol kesayangn lak wat hal..
dengan pristiwa langar alphard..
bodoh nyer tok haji..
tak nak tolenrasi betol..
sengal ubi..
encik driver dalam kecuakkan..

jam 2300..

bowling time event pristwa tu brlaku..
and duit melayang dengan bangga nyer..
adeh..
aku kalah main bowling..
hahahha..

25 / 10 / 09
jam 0100

lepak di depan kfc..
until jam 0600

jam 0630

gerak mnuju ke masjid..
mandi dan zzzz..

jam 0900

shahab nak byar duit ganti rugi pakcik mongok..
then gerak pergi city plaza..
karaoke..
papadom wajib tayang..

jam 1800

memulangkan kembali van cendol milik tokei changloon
balik mnuju ke politeknik tuanku syed sirajuddin..

26 / 10 /2006

ni first time d mna dyer purpose ak became dyer nyer special gf..

firts i thought he juz wanna memen j..

ye ar time tu ak bru form 3..

still y0ung..

still silly..

n still freshie..

lbih-lbih g ak freshie at skul tu...

xbrape blan j ak dah betah skull at citu..

til ak jmpa ngan dyer..

idk sme da dyer ngort ak juz 4 memen o srius..

aleh3..

mlkat till now 2009..

now dah 3 thun kmi brpacaran..

slama tu jgak la mcm-mcm yg jd at kmi..

tp ngan ksbran dyer mnggu ak..

ngan prangai dyer yg mmpu wat ak melting..

cara dyer wat ak trpkat..

slen pndi nak mik ati time ak majuk..

time ak dalam duka..

dyer akn slalu dsmpng ak..

even dyer slalu kna mrah ngan ak..

dyer still cetia ngan ak..

i love u sayang..

xda orang len yg mampu wat mcm tu at orang..

kcuali kuarga orang n ayng sndr..

if ayang bca orang nyer blog ni..

hope ayng pham pe yg orang mksud an..

xda orang len slen ayg..


FULL STOP!!

Sunday, October 11, 2009

my love..



mama

my lovely buddy..
my everything..
my soul..
my heart..
my sad partner..
my shoulder when i cry..

papa
my hero..
dari dulu until now..

along
my older sister..
love u along..
u ar my strong sis that i've..
my room-mate before she get married..

angah
u ar my sis that always help me when i need..
my partner watchng korean n japanness drama..
addicted to my cd's korean n japanness
hu3..

cipon
my third sis..
always back up me..

muni
my beloved sis..
always know what i did n what i want..
and always help me when i've problem with my mama..
he3..

iqa & fatin & mohd arayyan
my loving hearts..
miss them so much,.

Monday, August 17, 2009

KePAnaSaN..

panas!panas!panas!
KANGAR??
owh tidak!!

letih!letih!letih!
KANGAR??
apa tu??
owh no mungkin!!

tempat itu sungguh panas dan letih..
adeh le..
jiwaku laguku kesesakan bila melihat tempat ini..

MERUNGUT??
owh bukan!!
tak bek key..
he3..



Sunday, August 16, 2009

D1H1..GAmIng DevEl0pMent..

conok kowt kelas ni.
hu3..
ramai kowt dak gila dalam ni..
mereka dak3 yg tecayng..
dayah
rakan ibadatku..
taubat kowt kalu dok ngan dyer ni..
xpnah letih nak ajak ak g P.I..
bgus3..
dayah i love u n need u to guide my jrney in PTSS..
zila
kawan pendiamku..
malu kowt nak smbng ngan dyer..
suara dyer mahal kowt..
now dyer kwan ngan azrin..
mmber bru kmi dr arau..
too near ngan poly..
so fa ari3 leh blik..
aqmar
teman sengalku..
gila dowh dyer ni..
motoboat bai..
ahakzzz..
jiwa tenang kowt dok ngan dyer..
tema ntuk ko..
"aqma dengar boleh cayer jgn"..
hu3..
izyan
bestish kegilaan kowt..
pangai xsrupa manusia..
ha3..
dyer tman blik sblah aqma..
dorang bdua mcm anjng n kucing..
gduh j..
fenin pala ak..
acap
scandal terbekku..owh tidak!!
hu3..
my sugar daddy comel..
dyer mngajarku ape itu screamoorrrrr..
aarggggg!!
owh no!!
sorang yg lembt ddalm..
ksar dluar..
itu ar acap..
areyie
our leader
cinta ati dayah..
betul ke??
hu3...
mcm xje.
laki..
adeh..
p dak pling gyler kowt dlm kelas..
mang sengal dis people..
ho3..
namo mrah..
t pat tua..
mat
rakan choki2 ku..
mmmmmmmm..
GeLi MAt..
cayang dyer..
sayangku yg tomei..
amos
first of all ak nak mnx maaf coz dyer ni nyer nme b4 ni xda..
xtau naper..
myb da msalh tech..
cowi kei amos..
dyer ni mmber bek ak dr labuan..
cute p dah brpnya...
so ladies can't ok..
he's for senorita only..
amos mish u..
oooopss..
iqbal
teman seprjuangan dalm ptrungan..
kuat kowt dyer ni..
so mystri person..
so sorry k..
hpmu kawe dok dpat nok camat an..
apizz.
my jacko..
comel kowt dyer ni..
dyer cinta hati fatin..
gurls no way kei..
wahyu
misteri+omel.
mmmm..
nothing to dscribe this people..
hilmi
cHuBBy..
pndiam p bnyak mulut..
o0o0o0opppppsss..
sayfiq
have a face like my ex..
mmmmmm..
nice3..
huzaimi
mmmm..
smthing special with him..
sshhhh!!..
owh tidak!!
kaya
teman rokokku..
xda okok ko la rakan ku..
luqman
cinta hati aqmar..
he3..
jgn mrah key,.
rais+izzat
jiwa bru ku durng kelas..
adeh..
comel mereka dua ni..
sorang punchng bag ak..
n corang g my japaness anime..
nak cd mrah meh cri izat..
irwan
kekasih seru nurul..
sepdan kowt..
lovg couple..
nurul+fiza+along+aina
merkea baek..
mereka sporting..
mereka kegilaanku..
mereka kesernokanku..
mereka kesukaanku..
ummi+iera+qidah+najwa
meraka teman hatiku..
bella+soleha
cinta hatiku..
azrin
our new student from arau..
now sangat rapat nagn zila..
mang shati n sjiwa..
bgus..
amal an slalu..
he3..


mereka cinta hati didie..sayang mereka bulat2..

now i'm in politeknik tuanku syed sirajuddin

boring kowt.
ner xnyer praturan ktt gler..
sumer mnda xleh..
menda ar orng ni..
boring kowt xdpat nak grak bbas..
perghh!!
sengal gler..
but happy coz mmber ak sume nyer sengal2 ubi..
ahkzzz...

now STUDY2..
AsSIGnMENt banyak kowt..
adeh ler..
noW MoTif SKunK..
BOrINg..